BELEDİYEDE ONLİNE ÖDEME DEVRİ

Düzce Belediyesi tarafından vatandaşlara yönelik sunulan online ödeme hizmetinin kullanım oranı her geçen gün artıyor. Vatandaşlar belediyede sıra beklemeden borçlarını tahsis etme imkanı yaşarken veznelerde meydana gelen yoğunluğun da önüne geçiliyor.

Düzce Belediyesi, her türlü borç için vatandaşlara online hizmet sunuyor. Düzceli vatandaşlar, Düzce Belediyesi resmi internet adresinde e-belediye üzerinden T.C kimlik numarasını girerek kendine ait bütün borçları öğrenebiliyor. Yine aynı uzantı üzerinden kredi kartı ile borç tahsisini online olarak gerçekleştirebiliyor. Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü´ne online olarak tahsilatı gerçekleştirilen kalemlerin başında ise emlak vergisi ve su faturaları yer alıyor.

Vatandaşlar, belediyeye kadar yorulmadan, sıra beklemeden borçlarını ödeme şansı elde ederken yetkililer ise veznelerde meydana gelen yoğunluğu önlemek için online ödemeyi öneriyor.

Vatandaşlar, Düzce Belediyesi resmi internet adresinde yer alan e-belediye uzantısı haricinde de bankalar üzerinden online ödeme yapabiliyor.

Düzce Belediyesi´ne tahsis edilen ödemelerin %13´ü online olarak gerçekleşiyor. Yapılacak yeni güncellemelerle online ödeme oranlarının arttırılması hedefleniyor.

Online ödemeler "http://ebelediye.duzce.bel.tr/webportal/index.php" adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.