DÜZCELİ GÜREŞÇİLER EDİRNE KIRKPINAR´DA

20-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne´de düzenlenecek olan 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri´nde Düzceli güreşçiler de yer alacak. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise müsabakaları yerinde takip edecek.

Edirne,654 yıldır düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine hazırlanıyor. 20-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalinde Düzce Belediyespor bünyesindeki güreşçiler de yer alıyor.

Başpehlivanlık kategorisinde Ahmet Kavakçı, başaltıda İsmet Özmetin çeşitli boylarda ise 17 Düzceli güreşçi, Edirne Kırkpınar´daki tarihi güreşlerde ter dökecek.

Düzceli Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ev sahipliğinde gerçekleşecek 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katılacak. Başkan Keleş, Kosova dönüşü Edirne´ye uğrayarak güreşleri yerinde takip edecek.