MEHTER TAKIMI KOSOVALI TÜRKLERİ BÜYÜLEDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte 7. Uluslararası Domates Festivali´ne katılan Düzce Belediyesi Mehter Takımı gerçekleştirdiği gösteriyle Kosova´da yaşayan Türkleri adeta büyüledi.

22-23-24 Temmuz tarihleri arasında Kosova Mamuşa Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Domates Festivali´nde sahne alan Düzce Belediyesi Mehter Takımı, Kosovalılara unutulmaz bir görsel şölen sundu. Belediye Mehter Takımı Kosova´nın tek Türk belediyesi olma özelliğine sahip Mamuşa Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde Kosova´da yaşayan Türklere duygusal anlar yaşattı.

7. Uluslararası Domates Festivali´nde Türk Dünyası Hizmet Ödülleri de sahiplerini buldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç´ün ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde Türk Dünyası Hizmet Ödülüne layık görüldü. Başkan Keleş ise Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç´e Mostar Köprüsü´nün yer aldığı hat sanatıyla yapılan bir tablo hediye etti.