MECLİS TATİLE GİRDİ

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı için tatile girdi. Belediye Meclisi Ağustos ayı birleşimleri yapılmayacak. Bir önceki dönemden kalan gündem maddeleri ile komisyon çalışmaları Eylül ayı Meclis toplantılarında görüşülecek.

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı için tatile girdi. Belediye Meclisi  Ağustos ayı birleşimleri yapılmayacak.  Bir önceki dönemden kalan gündem maddeleri ile komisyon çalışmaları Eylül ayı Meclis toplantılarında görüşülecek.

Düzce Belediye Meclisi üyeleri tarafından Ağustos ayı için tatil kararı alındı. Bir ay süreli tatilin ardından Eylül ayı toplantıları yasa ve yönetmelik çerçevesinde yapılacak. Bu arada, bir önceki dönemden kalan ve ertelenen gündem maddeleri ile komisyon çalışmaları da Eylül ayı toplantılarında görüşülecek.