HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN ENGELLİLERLE RAFTİNG YAPTI

BAŞKAN ENGELLİLERLE RAFTİNG YAPTI

Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından Cumayeri Dokuzdeğirmen’de ‘Neşeli Günlerin Engeli Yok’ etkinliği yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş engellilerin etkinliğine birlikte kahvaltı yaparak başladı ve rafting programına katıldı.

Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından Cumayeri Dokuzdeğirmen´de ´Neşeli Günlerin Engeli Yok´ etkinliği yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş engellilerin etkinliğine birlikte kahvaltı yaparak başladı ve rafting programına katıldı.

Beyazay derneği Düzce Şubesi tarafından ´ Aşmak İçin Hareket´ projesi çerçevesinde engelli ve aileleri için dayanışma günü organize edildi. Bunun için günboy engelli ve aileleri için rafting ve gezi programlandı.

Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini belirterek etkinlik hakkında şu bilgileri verdi " 6 ay süreli olarak uygulanan engellilerin rehabilitasyonunu amaçlayan Dört Nala Projesini başarıyla tamamladık. Hemen ardından derneğimizin genel projesi olan ´Aşmak İçin Hareket´ projesi içinde engelli ve aileleri için Neşeli Günlerin Engeli Yok başlığı altında dayanışma günü düzenledik. Programa Beyazay Derneği Bölge Derneklerini davet ettik. Tamamı etkinliğimize katıldı. Başta Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar başta olmak üzere Düzce Protokolü de bize destek verdi.´

Cumayeri Dokuzdeğirmen´de rafting alanındaki etkinlik kahvaltı ile başladı. Ardından engelliler rafting yapmak için suya girdiler. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş günboyu engellilerle birlikte oldu. Bölgeden gelen Beyazay Derneği yöneticileri ve engellilerle birlikte kahvaltı yaptı sonrasında da raftinge katıldı.Cumayeri´ndeki rafting etkinliğinin ardından program Güzeldere Şelalesine gezi ile sona erdi.