YERİNDE İNCELEDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve beraberindeki heyet, yaz aylarıyla birlikte hızlanan saha çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Keleş, Selahattin Olcar Köprüsü´nde devam eden çalışmaları ve Konuralp asfalt çalışmalarını inceledi, şehir mezarlığında yapılacak düzenlemeleri ilgili müdürlerle yerinde görüştü.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Caymaz ve birim müdürleriyle birlikte arazi gezisine çıktı. Yaz aylarıyla birlikte hızlanan saha çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Keleş, ilk olarak Konuralp´te süregelen asfalt çalışmalarını gezdi.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Konuralp´i Düzce Üniversitesi´ne bağlayan yol üzerinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Keleş, "1 buçuk kilometrelik bağlantı yolunda yaklaşık 2 bin 600 ton asfaltla çalışmalarımızı tamamlıyoruz." dedi.

Başkan Keleş, "Yaz ayları içinde Konuralp´te, Düzce Üniversitesi, Kalıcı Konutlar civarında asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Bu konuda çalışmalarımız hızla devam ediyor." sözlerini kaydetti.

Başkan Keleş, İstanbul Caddesi´nin bir kısmında gerçekleştirilen bazalt asfalt çalışmalarının da alışveriş merkezinden hastane tarafına doğru devam ederek tüm bulvarlarda uygulanacağını söyledi.

Konuralp´teki asfalt çalışmalarının ardından Selahattin Olcar Köprüsü´nde devam eden çalışmaları da inceleyen Başkan Keleş, yolun Ticaret Lisesi Kavşağı´ndan yeni yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatına bağlanacak kısmıyla ilgili düzenlemeleri ilgili müdürlerle görüştü.

Şehir Mezarlığında başlayacak düzenleme çalışmaları öncesinde Düzce Şehir Mezarlığına da giden Başkan Keleş, yapılacak düzenlemelerle ilgili bizzat yerinde talimat verdi.