MADALYA İLE DÖNDÜLER

14 - 16 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Hazar ve Karadeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası´na Düzce Belediyespor Karate Takımından 4 sporcu katıldı. Düzce´yi temsil eden üç sporcu ilimize madalya ile döndüler.

14 - 16 Ağustos tarihlerinde Trabzon´da gerçekleşen Hazar ve Karadeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası´nda Düzce Belediyespor Karate Takımı sporcularından 55 kg ile Aybüke Nur Punar, 61 kg ile Hiranur Saruhan, 68 kg ile Hilal Nur Punar ve 68 kg ile Halenur Punar şehrimizi temsil etti.

15 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı şampiyonada Hilal Nur Punar birinci, Hiranur Saruhan ikinci ve Aybüke Nur Punar üçüncü oldu.

Karate Antrenörü Mehmet Albayrak müsabakalarda sporcuların üst seviyede performanslar  sergilediklerini belirterek sporculara teşekkür etti.

Sporcular, Kasım ayında gerçekleşecek Dünya Şampiyonası´nda ise ülkemizi temsil edecekler.