DÜZCE İTFAİYESİ 17 AĞUSTOS ANMA TÖRENİNDE

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 17 Ağustos Depreminin 16. yıldönümünde Kocaeli Değirmendere’de düzenlenen deprem anma tatbikatlarına katıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 17 Ağustos Depreminin 16. yıldönümünde Kocaeli Değirmendere´de düzenlenen deprem anma tatbikatlarına katıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Kocaeli Değirmendere´de Sualtı ve Su Üstü Arama Federasyonu tarafından düzenlenen 17 Ağustos depremini anma tatbikatına katıldı.

Özellikle Kocaeli genelinde Sakarya, Düzce ve İstanbul´da da düzenlenen deprem anma etkinliklerinde arama kurtarma ekipleri, gelecekte yaşanacak olası doğal afetler sonrası için yaptıkları hazırlıklar konusunda güven tazeledi.

Çok sayıda arama kurtarma ekibinin katıldığı tatbikatta Düzce İtfaiyesi Sualtı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi ile Düzce Arama Kurtarma Derneği Sualtı Gönüllülerinin çalışmaları göz doldurdu.