HABERLER
01-01-2010 23:59

HASTANE CADDESİNE BAZALT ASFALT SERİLİYOR

HASTANE CADDESİNE BAZALT ASFALT SERİLİYOR

Düzce Belediyesi İstanbul Caddesi’nin devamında başlattığı kazıma çalışmalarını tamamlayarak bazalt asfalt döküm çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında valilik önündeki cadde ile kavşağın tamamı dahil olmak üzere Atatürk Devlet Hastanesine kadar olan kısım bazalt kaplanacak.

Düzce Belediyesi İstanbul Caddesi´nin devamında başlattığı kazıma çalışmalarını tamamlayarak bazalt asfalt döküm çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında valilik önündeki cadde ile kavşağın tamamı dahil olmak üzere Atatürk Devlet Hastanesine kadar olan kısım bazalt kaplanacak.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İstanbul Caddesine uygulanan bazalt asfalt sonrası merkezdeki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Merkezdeki asfalt bakım ve onarım uygulamalarının ikinci etabında Hastane Caddesinin tamamına bazalt türü asfalt seriliyor. Düzce Valiliği önündeki cadde ile kavşağında dahil edildiği çalışmalar kapsamında eski asfaltın kazınmasının ardından bazalt serme işlemi başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in Konuralp asfalt çalışmalarını incelediği sırada verdiği bilgiler doğrultusunda alışveriş merkezi önünden Atatürk Devlet Hastanesi önüne kadar devam edecek çalışmalar caddeye trimer kazıyıcının girmesi ile başladı. Kazıma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden bazalt serme işlemine başladı Bazalt asfalt serme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.