ERGUVANDA DÜĞÜN SEZONU AÇILDI

Düzce Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar 3. Bölge’de inşası tamamlanan ve vatandaşların mor rengi ile tanıdığı “Erguvan Sosyal Tesisleri” düğün sezonunu açıyor.

Düzce Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar 3. Bölge´de inşası tamamlanan ve vatandaşların mor rengi ile tanıdığı "Erguvan Sosyal Tesisleri" düğün sezonunu açıyor.

Düzce Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar 3. Bölge´de inşa edilen ve kır düğün salonu, kafeterya ve hanımlar lokalini de içinde barındıran yaşam alanı "Erguvan Sosyal Tesisleri" düğünlere ev sahipliği yapmaya başladı.

Erguvan Sosyal Tesisi´nde tüm çalışmalar tamamlandı. Tesis için şimdilerde düğün ve nişan organizasyonları adına randevular alınmaya başladı.

Ağustos´un 29´u itibariyle ilk düğün organizasyonunun yapılacağı alanda çevre düzenlemeleri ve süslemeler de tamamlandı.