ALTYAPIDA YOĞUN DÖNEM

Düzce Belediyesi´nin 2015 Yılı Yaz Programı kapsamında altyapı eksikleri tamamlanıyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yoğun bir şekilde devam eden altyapı çalışmaları karşısındaki anlayış ve destekleri için Düzceli vatandaşlara teşekkür etti.

Düzce Belediyesi, 2015 Yılı Yaz Programı kapsamında hız kazandırdığı altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy´a bağlı müdürlükler tarafından 56 mahallenin ve Düzce Belediyesi Mücavir alanlarının öncelikli ihtiyaç ve problemlerine göre şekillenen yaz programı kapsamında mahallelerin içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, asfalt, park ve bahçe eksikleri tamamlanıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2015 Yılı Yaz Programı kapsamında Nisan ayından itibaren yeni yolların asfaltlanmasında ve yamalamada toplam 54 bin ton asfalt kullanıldı. Bu yıl, dayanıklılığıyla bilinen bazalt da Düzce sokaklarının asfaltlanmasında ilk defa kullanıldı. İstanbul Caddesi Ticaret Lisesi Kavşağı´ndan başlayan ve Düzce Devlet Hastanesi´ne kadar devam eden bazalt asfalt çalışmaları, yeni yapılan Emniyet Müdürlüğü binasına kadar ulaşacak.

İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon eksikleri konusunda yoğun bir çalışma gerçekleştiren Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ise 2015 yılı Nisan ayından itibaren 3350 metre içme suyu, 5430 metre yağmur suyu, 2200 metre kanalizasyon hattı döşedi, tahrip olan hatları yeniledi.

2015 Yılı Yaz Programı kapsamında altyapı çalışmaları programlayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise yoğun bir şekilde devam eden altyapı çalışmaları karşısındaki anlayışları için Düzceli vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Keleş, "Bir şehirde altyapı olmadan üstyapı düşünülemez. Amacımız altyapısıyla sağlam Düzce´de kültürüyle, sanatıyla, tarihi kimliği ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir şehir inşa etmek. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız devam ederken ortaya çıkan çevre ve gürültü kirliliği karşısındaki anlayış ve destekleri için Düzceli Hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.