DÜZCESPOR İLK MAÇINI OYNUYOR

Bu sezon üçüncü ligde mücadele edecek olan Düzcespor ilk maçını bu hafta oynuyor. Düzcespor 2015-2016 sezonun ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde  Zonguldak Kömürspor ile yapacak. Düzcespor 23 Ağustos 2015 tarihinde saat 17.00´de Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı´nda maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Düzcespor´u 38 hafta sürecek uzun bir maraton bekliyor. Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Düzcespor 2015-2016 futbol sezonunun ilk yarısında 9 maçını deplasmanda ve 9 maçını da kendi seyircisi önünde oynayacak.

İÇ SAHA MAÇLARIMIZ

Kırmızı lacivertliler 2015-2016 futbol sezonunda Düzce 18 Temmuz şehir stadında Zonguldak Kömürspor, Erzin Belediyespor, Kırıkhanspor, Büyükşehir Belediyespor Erzurum., Arsinspor, Maltepespor, Tire 1922 spor, Yeşil Bursaspor ve Cizrespor takımlarını konuk edecek.

DEPLASMAN MAÇLARI

Temsilcimiz Düzcespor ligin ilk yarısında Gölbaşıspor, Kızılcabölükspor, Bursa Nilüfersspor A.Ş., Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Silivrispor, Altay, Turgutluspor, Kozan Belediyespor ve Tekirdağspor ile deplasmanda  puan mücadelesi yapacak.

İLK VE SON MAÇLARIMIZ

Düzcespor 2014-2015 futbol sezonunun ilk maçını 28 Ağustos 2015 Pazar günü Düzce 18 Temmuz şehir stadında Zonguldakspor ile oynayacak. (Zonguldak Kömürspor) Temsilcimiz ilk yarısın son maçında deplasmanda Tekirdağspor ile karşılaşacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ TEK MAÇ

Spor Toto üçüncü ligde 15. Hafta maçları 18 Kasım 2015 Çarşamba günü oynanacak. Düzcespor 15. Hafta deplasmanda Turgutluspor ile oynayacak.

CUMARTESİ MAÇLARI

Üçüncü lig 1. Grupta 7. Hafta, (Düzcespor Bursa Nilüfer deplasmanında), 8. Hafta,(Düzcespor Düzce´de Erzurum Büyükşehir ile oynayacak) 14. Hafta (Düzcespor ,Düzce´de Tire 1922 ile oynayacak) Cumartesi günleri oynanacak.

DÜZCESPOR 4. HAFTA BAY

19 takımın mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig 1. Grupta her hafta bir takım bay olacak. Düzcespor 4. Haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek.