HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI HAZIR

BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI HAZIR

Düzce Belediyespor Voleybol takımı 2015-2016 sezonuna doğru hazırlıklarını tamamlıyor

BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI HAZIR

Düzce Belediyespor Voleybol takımı 2015-2016 sezonuna doğru hazırlıklarını tamamlıyor. Yeni sezonda takımı Hamit Sakal çalıştıracak. Yeni sezon için 9 voleybolcu ile anlaşma yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş imza töreninde hazır bulundu. Başkan Mehmet Keleş imza töreninde yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Geçmiş yıllarda kulübümüz kendi grubunda başarılı olarak Play Off grubunu kalmıştır. Bu sezonda birinci hedefimiz Play Off grubuna kalarak bir üst lige çıkmaktır. Sezon arasında bir yabancı oyuncu transferi yaparak sezon sonunda hedeflediğimiz yere ulaşmayı amaçlamaktayız. Düzce´nin voleybol alt yapısı kazanması ve bu kültürün tüm ile kazandırılarak voleybol kültürünün yerleşmesi için yeni bir yapılanmaya giden kulübümüz, bu yıl ki çalışmalarıyla okulları gezip Düzce Belediyespor kulübümüze gelecek yıllarda hizmet edecek oyuncuları kazandırmayı amaçlamaktadır."

Düzce Belediyespor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada da şu bilgiler verildi: Kulübümüz voleybol erkek takımı geçtiğimiz 2014 - 2015 sezonunda gurubunda ilk 4 e girerek 1.lig yükselme playoff turunda oynama başarısı göstermiştir. Bu sezon teknik ekip Düzceli hocalardan oluşup geçen sezonki takımımızı büyük oranda koruyarak eksik mevkilerimize genç ve gelecek vaat eden oyuncularla takviye yapılmıştır.

Baş Antrenör: Hamit SAKAL

Yrd. Antrenör: Gökhan SARIBAŞ

Yrd. Antrenör: Levent GÖRÜN

 

Oyuncular :

Murat Çakmak: 1989 Akçakoca doğumlu voleybola Fenerbahçe alt yapısında  başladı. 5 sezondur kulübümüzde oynamaktadır.

Alperen AYDIN: 1991 Düzce doğumlu olan Alperen voleybola Düzce Belediye alt yapısında başlamıştır. 7 sezondur kulübümüzün sporcusudur.

Senad OK: 1989 İstanbul doğumludur. Voleybola Galatasaray alt yapısında başlamıştır. 1 sezon Keşan Gençlikte oynadıktan sonra kulübümüze gelmiş ve 3 sezondur kulübümüzün oyuncusudur..

Mehmet Can AĞIRBAŞ: 1995 İstanbul doğumludur. Voleybola Galatasaray alt yapısında başlamıştır. Daha sonra 2 sezon TVF Spor Lisesinde görev yapmıştır. 3 sezondur da takımımızda görev almaktadır.

Görkem YAZGAN : 1991 İstanbul doğumludur. Fenerbahçe alt yapısında voleybola başlamıştır. Yıldız ve Genç Milli Takımlarda oynamıştır. 1 sezon MEF Okulları, 2 sezon Düzce Belediyespor, 1 sezon Maraş Belediyespor, 1 sezon Afyon Belediyespor´da oynamıştır. Bu sezon tekrar kulübümüz için ter dökecektir.

Ertan DEBRELİ: 1992 İstanbul doğumludur. İBB Alt yapısında voleybola başlamıştır. geçen sezon Adana Beyzaspor Kulübünde görev yapmıştır. Bu sezon takımımıza katılmıştır.

Muhammed BALAMİR: 1996 İstanbul doğumludur. Galatasaray alt yapısında voleybola başlamıştır. Yıldız Milli Takımda görev almıştır. 3 sezondur kulübümüzün sporcusudur.

Oğuzhan TARAKÇI: 1993 Rize doğumludur. Galatasaray alt yapısında voleybola başlamıştır. 3 sezondur takımımızda görev yapmaktadır.

Birol GÜLTEKİN: 1983 Samsun doğumludur. Voleybola Samsun DSİ´de başlamıştır. Sırasıyla Niksar Belediye, Tokat Plevne, Düzce Belediyespor, İnegöl Belediyespor, Hatay Büyükşehir kulüplerinde görev yapmıştır. Bu sezon tekrar kulübümüzde görev yapacaktır.

Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu yeni sezona iddialı hazırlandıklarını belirtti.