HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYESİ ŞIRALIK´TA SOSYAL VE SPORTİF MEKANLAR YAPIYOR

DÜZCE BELEDİYESİ ŞIRALIK´TA SOSYAL VE SPORTİF MEKANLAR YAPIYOR

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Özel İdaresi Genel Sekteri Muharrem Tozan ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci, Şıralık Mahallesine yapılacak yeni spor tesisleri için bir araya geldi.

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Özel İdaresi Genel Sekteri Muharrem Tozan ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci, Şıralık Mahallesi´ne yapılacak yeni spor tesisleri için bir araya geldi.

Sportif ve sosyal mekan olarak hazırlanan Şıralık Mahallesi´nde yaklaşık 141 dönümlük alanda başlayacak çalışmalar için Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Muharrem Tozan ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci bir araya geldi.

Vali Fidan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, söz konusu alanda Düzce Belediyesi´ne ait 50 dönümlük arazinin ve İl Özel İdaresine ait arazinin nasıl değerlendirileceği konuşuldu.

Zemin çalışmalarının tamamlandığı alanın 20 dönümlük kısmını satın alan Fenerbahçe Spor Kulübü, burada tesis yapmak üzere çalışmalarını başlatacak. Yaklaşık 141 dönümlük alanın diğer kısımlarında da Düzcespor için tesis ve çevresinde bunu destekleyen sosyal mekanlar oluşturmak üzere çalışmalar devam edecek.

Düzce Belediyesi tarafından yürütülecek projede iki adet tribün, dört adet soyunma odası, kafeterya, antrenör odası, hakem odası, tesis sorumlusu odası, depo, ilk yardım odası ve çevre düzenlemeleri yer alıyor.

Şıralık Mahallesi´nin sosyal yaşam alanı olarak da vatandaşlar için daha işlevsel bir mekan haline getirilmesi hedefleniyor.