BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

Düzce futbolunun son yıllardaki en önemli ve başarılı alt yapı takımlarından biri olan Düzce Belediyespor´da 2015-2016 sezonu çalışmaları başladı

TEKNİK KADRO

Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefleyen Düzce Belediyespor´da bir önceki sezon takımı çalıştıran teknik kadro değişmemişti. Düzce Belediyespor´u yeni sezonda da Özgür Oral, Adnan Özel, Ömer Lütfi Başol ve Ömer Tanyel çalıştıracak.

GENÇ BİR KADRO

2014-2015 futbol sezonunu 5. Sırada tamamlayan süper amatör kadrosu çalışmalara başladı. Genç ve umut vat eden oyunculardan kurulu kadronun hedefi yine güzel futbol ve centilmenlik. Düzce Belediyespor´un  tek hedefinin Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak olduğunu söyleyen Düzce Belediyespor  teknik sorumlusu Özgür Oral "Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Lige genç bir kadro ile gireceğiz. A takımın dışında Akademi liglerine katılmak için resmi müracaatımızı yaptık. Akademi liginde oynamak istiyoruz. "dedi.

Kaynak :