25-11-2019 23:59

BAŞKANDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Memleketinin en ücra köşesinde, belki bir köy mektebinde, yarınlara birer ilmek atan, belki kendisini iyileştirecek bir doktoru yetiştirmek için var gücü ile emek harcayan, bir anne, bir baba kadar çocuklarımızın üzerinde hakkı olan Sevgili öğretmenler; Geleceğin Türkiye'si sizlere emanet, o emaneti muasır medeniyetlerin üzerine çıkaracak olan sizlersiniz. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle kutlar, meslek hayatınızda başarılarınızın daim olmasını dilerim."