BAŞKAN KELEŞ, DAĞLICA SALDIRILARINI KINADI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türk Milletini yasa boğan Dağlıca saldırılarıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş, kınama mesajında "Bu ülkenin inançlı, milletini seven insanları, bu saldırılara geçit vermeyecek, bu oyunları bozacaktır." sözlerini kaydetti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Dağlıca´da meydana gelen saldırılar dolayısıyla yayınladığı mesajında "Teröristlerin hain Dağlıca saldırısı, tüm ülkede büyük bir infiale sebep olmuştur. Bu tür saldırılar birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Tüm ülke tek vücut olmuş, kenetlenmiş, bu lanet saldırıyı kınamaktadır. Bu ülkenin inançlı, milletini seven insanları, bu saldırılara geçit vermeyecek, bu oyunları bozacaktır." dedi.