GÖRME ENGELLİLER İÇİN SARI BANTLAR DÖŞENDİ

Düzce Belediyesi engellilerin pozitif ayrımcılığı için yaptığı çalışmalara bir yenisini ekledi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yaya trafiğinin en yoğun olduğu Spor Sokak´ta görme engelliler için sarı yürüme bantları döşedi.

Düzce Belediyesi engellilerin sosyal yaşama dahil olması için yapılan hizmetlere bir yenisini ekledi. Şehir merkezinin büyük bir bölümünde kullanılan sarı yürüme bantları, yaya trafiğinin en yoğun olduğu yerlerin başında gelen Spor Sokağa da döşendi.

Görme engelli yayaların güvenli bir şekilde yürümesini sağlayacak sarı yürüme bantlarının döşemesi akşam saatlerinde ekipler tarafından yapıldı.