BELEDİYE MECLİSİNDE ŞEHİTLERE DUA EDİLDİ

Düzce Belediye Meclis Toplantısı bir aylık tatilin ardından ilk toplantısını yaptı. Meclis üyelerinin tam kadro katıldığı toplantının başkanlığını Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli yaptı.

Düzce Belediye Meclis Toplantısı yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Dört asil maddenin yanı sıra gündeme ilave edilen dokuz maddenin görüşüldüğü toplantının açılışında şehitlerimiz için dua edildi.

Gündem maddelerinin önemli bir kısmında komisyon çalışmalarının yarıda kalması sonucu ilgili komisyona sevk edilmesi kararları oybirliği ile alınırken Veteriner Müdürlüğünde yapılan görev değişikliği hakkında meclis üyelerine bilgi verildi. Yeni görevlendirme ile Ersin Ar müdürlük görevini Ayşegül Nar´a devretti.

Meclis toplantısı, bir sonraki oturumun 10 Eylül Perşembe Günü Saat 18:00´da yapılması kararlaştırılarak sona erdi.