T PLAKA İHALE TARİHİ BELİRLENDİ

Düzce Belediyesi T Plakalı Araç İhalesi, 15 Eylül 2015 Salı günü, saat 14:00´de Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşecek.

"Düzce Belediyesi T Plaka Yönetmeliği" esası doğrultusunda dağıtımı gerçekleşecek 63 adet T Plaka için ihale tarihi, 15 Eylül 2015 Salı günü olarak belirlendi. Saat 14:00´de Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşecek ihale için gerçek kişi olan katılımcılar, ihale metninde yer alan belgeleri kapalı zarf usulü ile Yazı İşleri Müdürlüğü´ne "Alındı Belgesi" karşılığında teslim edecek ve ihaleye dahil olacak.

Katılımcı olmak isteyenler ihale şartnamesini Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü´nden temin edebilecek. İhaleye katılanlardan 63 kişi asil olarak listeye alınacak diğerleri ise yedek olarak değerlendirilecek.

S Plaka İçin Son Tarih 8 Ekim

Düzce Belediyesi sınırları içinde belirlenen güzergahlarda öğrenci ve personel taşımacılığı yapan kişi ya da kuruluşların haklarını korumak, korsan taşımacılığı önlemek, şehir içinde taşımacılığı düzene kavuşturmak, taşımacılık yapan kişi ya da kuruluşların araçlarını kayıt altına almak amacıyla yürürlüğe giren "S Plakalı Dağıtımı" ise 7 Eylül´de başladı.

Şu ana kadar 9 başvuru olumlu sonuç alarak S Plaka hak sahibi oldu. Başvurular ve S Plaka Dağıtımı 8 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek.