ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini sürdüren Kadir Karaçam İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan görev değişikliği kapsamında yerini Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan Muhsin Demirtaş’a bıraktı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini sürdüren Kadir Karaçam İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan görev değişikliği kapsamında yerini Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan  Muhsin Demirtaş´a bıraktı.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen görevlendirme yazısı kapsamında halen Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine devam eden Kadir Karaçam başka bir müdürlük kadrosunda bulunurken yerine Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğü kadrosunda bulunan Muhsin Demirtaş getirildi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü olarak atanan Muhsin Demirtaş, hafta içinde görevine başlayacak.