TDBB 4. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Türk Dünyası Belediyeler Birliği 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de katılımıyla gerçekleşti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in katıldığı genel kurula, birliğe üye yurt içi ve yurt dışı belediyelerden birçok belediye başkanı ve belediye temsilcisi de katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından divan heyetinin oluşturulmasıyla birlikte başlayan Türk Dünyası Belediyeler Birliği 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı´nda, faaliyet raporunun değerlendirilmesi ve onayı, üye aidatlarının görüşülmesi, mali durum raporunun görüşülmesi, denetim kurulu raporu, tüzük tadilinin gerçekleştirilmesi, birlik organlarının seçilmesi gibi gündem maddeleri görüşüldü.