BALIKÇI TEZGAHLARI HAZIR

Düzce Belediyesi yaklaşık dört aylık aranın ardından yeniden başlayan balık avı mevsimi için son hazırlıkları yaptı. Pazaryerlerinde bulunan tezgahlar yeni döneme hazırlandı.

Yaklaşık dört aylık aranın ardından balıkçı takaları geçtiğimiz hafta ´vira bismillah´ diyerek denizlere açıldı. Av mevsiminin başlaması ile birlikte balıkçı tezgahlarında da hareketlilik başladı.

Düzce Belediyesi de pazaryerlerindeki balıkçı tezgahlarının düzenini sağlayarak yeni döneme hazırlık yaptı. Hazırlıklar kapsamında tezgahların düzeni ve temizliği incelendi. Vatandaşlar uzun süren hasretliğin sona ermesi ile birlikte balıkçı tezgahlarının yeniden hareketlenmesinden memnuniyet duyuyor.