DÜZCE İTFAİYESİNDEN FARKINDALIK ANKETİ

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hazırlanan anket çalışması ile sokakta vatandaşın farkındalığını ölçmeye hazırlanıyor. Anketler sayesinde yangınlara karşı alınacak önlemler konusunda bilgilendirme ve tespit yapılacak.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, hazırladığı sokak anketleri ile Düzcelilerin yangın sırasında yapılacaklar ve müdahale konusunda ne kadar donanımlı olduğunu tespit edecek.

Belediye Hizmet Binası önü başta olmak üzere merkezdeki bazı önemli noktalarda kurulacak standlarda yapılacak anketler ile vatandaşların itfaiye bilgileri, yangın sırasında ve sonrasında yapılacaklar konusunda bilgilendirilmeleri amaçlanıyor.

İtfaiye Müdürü M. Caner Polat yaptığı açıklamada yılda en az bir kez bu tür anketler yapmaya çalıştıklarını ve bu anketler sayesinde vatandaşlarımızın yardım ve yangın söndürme konusunda zihinlerini taze tutmaya çalıştıklarını belirtti.

Ekipler anket çalışmalarından elde edilecek sonuçları değerlendirecek ayrıca anket çalışmaları sonrası hazırlanan bilgilendirme amaçlı el broşürlerini de vatandaşlara dağıtacak.