KALICI KONUTLAR MEZARLIĞI BAKIMA ALINDI

Düzce Belediyesi tarafından Düzce Kalıcı Konutlar Şehir Mezarlığında Kurban Bayramı öncesinde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi tarafından Düzce Kalıcı Konutlar Şehir Mezarlığı bakıma alındı

Kurban Bayramı öncesinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında mezarlık yolları, mezarlıkların yer aldığı alanlardaki yabani otlar temizleniyor, çöpler toplanıyor, çimler biçilerek ağaçlar budanıyor.

Düzceli vatandaşların Kurban Bayramında vefat eden yakınlarını daha temiz ortamlarda ziyaret etmeleri için başlatılan çalışma, Düzce Şehir Mezarlığı ve mahalle mezarlıklarında da devam edecek.