MECLİS İKİNCİ OTURUMUNU BU AKŞAM YAPACAK

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunu, gündeme dahil olan toplam 13 madde ile bu akşam yapacak. Toplantıda çoğu komisyona sevk edilen maddelerin oylanması bekleniyor.

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunu bu akşam düzenlenecek toplantı ile gerçekleştirecek. Gündemde olan dört maddenin yanı sıra geçtiğimiz oturumda dahil edilen maddelerle birlikte komisyona sevki yapılan toplam 13 maddenin bu akşam oylanması bekleniyor.

Düzce belediye meclis toplantısı bu akşam saat 18:00´da belediye hizmet binası toplantı salonunda yapılacak.