9. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kurban Bayramı´nın ikinci günü gerçekleşecek kortej yürüyüşüyle başlayacak.

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerinin dokuzuncusu 26 Eylül Cumartesi günü Kalıcı Konutlar Anıt Meydanı´nda gerçekleşecek.

Sabah saatlerinde başlayacak olan müsabakalarda birbirinden meşhur pehlivanlar er meydanında buluşacak.

9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kurban Bayramı´nın ikinci günü ikindi namazı sonrasında Cedidiye Meydanı´ndan Anıtpark Meydanı´na kadar başpehlivanların katılımıyla gerçekleşecek kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Ata sporumuzun Kalıcı Konutlar Anıt Meydanı´nda hayat bulacağı 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri´ne 45 baş pehlivanın katılacak. 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde güreş yemeği de ikram edilecek.