HAYVAN PAZARINDA KURBAN YOĞUNLUĞU BAŞLADI

Düzceli vatandaşlar, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıklarını temin etmek için Düzce Belediyesi Hayvan Pazarına akın etmeye başladı. Pazara sağlıksız hayvan girişini önlemek için ise Düzce Belediyesi´ne bağlı ekipler tedbirleri sıkılaştırdı.

Kurban Bayramı´na sayılı günler kala Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı´nda hareketlilik başladı.

Düzce Belediyesi Hayvan Pazarında satışa çıkan hayvanların menşei belgesi ve kulak küpesi kontrolleri ise Düzce Belediyesi Veteriner Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.