25-11-2019 23:59

''KADINA YÖNELİK ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR''

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cedidiye Cami önünde düzenlenen programa Düzce Belediyesi  Başkan Yardımcısı Hüdaver Göşterişli , belediye personelleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şiddete karşı yasal haklar  ve mücadele yolları hakkında bilgiler verildi, basın açıklaması yapıldı.  Kadına yönelik şiddet sorununa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Cedidiye cami önünden Anıt parka kadar yürüyüş etkinliği yapıldı. ?'Kadına yönelik şiddete bizde dur diyoruz ?'sloganıyla kadına yönelik şiddete dikkat çekilirken burada konuşan Düzce belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaver Göşterişli :?'Kadınlar ?size Allah'ın emanetidir ?diyen bir ümmetin mensubu olarak kadınlarımızın mutlu sağlıklı ve sevgi dolu bir dünyada hiçbir şiddete maruz kalmadan yaşamalarını sağlamak hepimizin en önemli görevidir'' dedi.