HABERLER
01-01-2010 23:59

GEZGİN DÜZCE´DE

GEZGİN DÜZCE´DE

TV Net ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Recep Öner´in, sunuculuğunu ise Derya Uğur Önerin üstlendiği "Gezgin" Programı, Düzce´deki çalışmaları Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte yerinde inceledi.

TV Net ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Recep Öner´in, sunuculuğunu ise Derya Uğur Öner´in üstlendiği "Gezgin" Programı, Düzce´deki çalışmaları Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte yerinde inceledi.

Yönetmenliğini Recep Öner´in, sunuculuğunu ise Derya Uğur Öner´in üstlendiği "Gezgin" Programı Düzce´yi karış karış dolaşarak çalışmaları mercek altına aldı.

Düzce Belediyesi´nin yatırımlarını yerinde inceleyen ekip, Kültür Merkezi, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Küçüksu Parkı, Düzce Lisesi Parkı, Melensu Park Projesi alanı ve Erguvan Sosyal Tesisleri başta olmak üzere birçok çalışmayı kayıt altına aldı.

Çekimlerin bir bölümüne Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katılarak süregelen çalışmaları TV Net ekranları aracılığıyla vatandaşlarla paylaştı.

Gezgin, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 18:00´de TV Net ekranlarında yayınlanacak.