HABERLER
01-01-2010 23:59

YEREL YÖNETİMLERİN İSTİŞARESİ

YEREL YÖNETİMLERİN İSTİŞARESİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kocaeli´de düzenlenen Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısına katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kocaeli´de düzenlenen "Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısı"na katıldı.

Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bilecik, Bursa ve Eskişehir illerinin yer aldığı "Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısı" Kocaeli´de gerçekleşti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 1. Bölge Sorumlusu Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker´in katkılarıyla gerçekleşen toplantıda, 5 büyükşehir, 3 il, 121 ilçe, 24 belde belediye başkanının yanı sıra, 4 il genel meclis başkanı, 14 il başkanı, 14 il yerel yönetimler başkanı, 14 kadın ve gençlik kolları yerel yönetim başkanları, 14 il SKM başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Kocaeli il yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısına Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de katıldı.

AK Parti Genel Merkez tarafından yerel yönetimleri geliştirmek adına düzenlenen toplantılar 30 Eylül Erzurum, 4 Ekim  Kayseri, 5 Ekim  Afyonkarahisar ve 6 Ekim´de Elazığ´da gerçekleşecek.