DÜ VE TEKNOPARK YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

Düzce Üniversitesi, Düzce Teknopark Anonim Şirketi, yeni döneme hazırlanıyor. Düzce Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni´nin ardından Düzce Belediyesi´nin de üyesi olduğu Teknopark, Yönetim Kurulu Toplantısı´nı gerçekleştirecek.

Düzce Üniversitesi, "2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni" 13 Ekim  Salı günü saat 14.00´te Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu´nda gerçekleştirilecek.

"2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni"nin açılış dersinde, Yeşilay Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, "Postmodern Kölelik: Bağımlılık" konusu hakkında bilgiler verecek.

Teknopark Yönetim Kurulu Toplanıyor

2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni´nin ardından 14 Ekim Çarşamba günü ise Düzce Belediyesi´nin de yönetim kurulu üyesi olduğu Düzce Teknopark Anonim Şirketi, Teknopark Toplantı Salonu´nda Yönetim Kurulu Toplantısı´nı gerçekleştirecek.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in düzenli olarak katılım sağladığı Yönetim Kurulu Toplantısı´nda Teknopark´ın 2015-2016 Yılı çalışmaları hakkında konuşulacak.