DİN GÖREVLİLERİNDEN BAŞKAN KELEŞ´E ZİYARET

Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve beraberindeki heyet, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müftüsü Emen, Başkan Keleş´e çiçek armağan etti.

Çeşitli etkinliklerle değerlendirilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Düzce´de de ziyaretlerle başladı.

"Cami ve Namazla Arınma" teması üzerine kurulan Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve din görevlileri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Başkan Keleş, kendisini ziyarete gelen İl Müftüsü Selami Emen´in ve bütün din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası´nı kutlayarak cami ve namazın toplumumuzdaki önemine dikkat çekti.

İl Müftüsü Selami Emen ise gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Keleş´e çiçek armağan etti.