KAZUKOĞLU KAVŞAĞI´NDA ÇEVRE DÜZENLENMESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Kazukoğlu Kavşağında çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolunda gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmaları kapsamında alana yapraklı ve ibreli olmak üzere 15 farklı türde toplam 690 adet ağaç dikmişti.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler şimdi de Kazukoğlu Kavşağı´nı bambaşka bir görünüme kavuşturmaya hazırlanıyor.

Kazukoğlu Kavşağındaki çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında toplam 100 bin metre karelik alanda çim ekme çalışmaları gerçekleştirilecek. Dikilecek mevsimlik çiçek ve lalelerle Kazukoğlu Kavşağı rengarenk bir görünüme kavuşacak.