BİR TEPKİ DE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ´NDEN GELDİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Encümen Salonunda düzenledikleri basın toplantısında Ankara´da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri toplantıda Ankara´da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı. Üyeler, kanser haftası kapsamında düzenlenmesi planlanan etkinlikleri iptal ettiklerini duyurdu.

Konu hakkında açıklama yapan Kadın Meclisi Üyesi Ayfer Yüksel, Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Düzce Valiliği KETEM´in ortaklaşa düzenlediği "Meme Kanseri Bilgilendirme Etkinliği" Ankara´da yaşanan patlama olayı nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendiğini belirtti. Yüksel "bu katliamı yapanları ve tüm terör olaylarını şiddetle kınıyoruz" dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri toplantıyı, Ankara´da hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunarak bitirdi.