MÜDÜRLER GÜZ DÖNEMİNE İLİŞKİN BRİFİNG VERDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, her hafta düzenli olarak yapılan Yönetim Koordinasyon Toplantısında bu hafta birim müdürleri ile bir araya geldi. Müdürler, yaz dönemi boyunca yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Keleş´e brifing sundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçtiğimiz günlerde sahaya çıkarak yaz dönemi boyunca yapılan çalışmaları ve güz dönemi öncesi yapılan hazırlıkları yerinde takip ederek bilgi almıştı.

Her hafta düzenli olarak yapılan Yönetim Koordinasyon Toplantısının bu haftaki gündemini de belediye tarafından yapılan yatırımlar ve güz dönemi planları oluşturdu. Başkan Keleş, Fen İşleri ve Su Kanalizasyon müdürlükleri başta olmak üzere tüm müdürlerini bir araya toplayarak kendilerinden brifing istedi.

Düzce Belediyesi birim müdürleri de güz dönemi öncesi yapılan hazırlıkları birer dosya halinde Başkan Keleş´e sunarak şehir haritası üzerinde bitirilen ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.