28-11-2019 23:59

BAŞKAN ÖZLÜ AŞAĞI YAHYALARI ZİYARET ETTİ

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Aşağı Yahyalar mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün organizasyonu ile düzenlenen mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aşağı Yahyalar mahallesi sakinlerini ziyaret eden Başkan Özlü buradaki konuşmasına yine yenilenen belediye kadrolarından söz ederek başladı ve "belediye kadrolarımızda yeni, genç ve uzman isimlerle sizlere hizmet için çalışmaya devam ediyoruz. Bakın tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sizleri evinizde, mahallenizde ziyaret ediyoruz. Çözüm odaklı bir ekiple sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin talepleri ve sorularını tek tek dinleyen Başkan Özlü "her mahallede vatandaşlarımızın bizden beklentisi aslında aynı. Her yaştan Düzceli'nin beklentisini karşılamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Elimizde sihirli değnek yok, bunlar bugünden yarına olacak işler değil. Bakın göreve başladığımızdan bu yana 7 ay geçti. Bir şeylerin sürekli iyiye gittiğini bu şehrin değişim ve dönüşüm dinamiklerinin şekil değiştirdiğini hep birlikte görüyoruz. Bu şehir hepimizin, Düzce bizim evimiz dedik. Her şey daha güzel olacak, sabır ve azimli çalışmamız en kısa sürede sonuçlarını ortaya koyacak" dedi.