BAKAN GÜRCAN DÜZCE BELEDİYESİ´NDE

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, bir dizi program için Düzce´ye geldi. Bakan Gürcan, program kapsamında Düzce Belediyesi´ni de ziyaret etti.

Düzce Çocuk Evleri Açılış programı kapsamında Düzce´ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Düzce Valiliği´nin ardından Düzce Belediyesi´ni de ziyaret etti.

Bakan Gürcan, burada Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

Düzce´de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Gürcan, "Düzce Belediyesi´nde olmak, sizlerle tanışmak benim için büyük mutluluk. Bu ziyaretler ile aile ve sosyal çevreye ilişkin eğitimlerin yerel yönetimler tarafından da desteklenmesi amacıyla bilgilendirme çalışmaları yapacağız. Sizlerin de bu konuda göstereceği ilgi ve çalışmalarınız bizim projelerimizi geliştirmemize katkı sağlayacaktır" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ziyaretinden ötürü Bakan Gürcan´a teşekkür ederek, tel kırma bir örtü seti hediye etti.

Ziyaretin sonunda Anı Defterini imzalayan Gürcan, daha sonra Düzce Çocuk Evleri´nin açılışı için Hamidiye Mahallesi´ne doğru hareket etti.