İTFAİYEDEN YANGINA KARŞI BİLİNÇLENDİRME ANKETİ

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından hazırlanan farkındalık ölçme ve bilinçlendirme anketleri Düzceli vatandaşlara ulaştı. Yapılan anket çalışmasıyla Düzcelilerin yangın ve acil durumlar karşısında ne kadar bilinçli olduğu tespit ediliyor.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´ne bağlı ekipler hazırladığı sokak anketleri ile  Düzcelilerin yangın ve acil durumlar karşısında ne kadar donanımlı ve bilinçli olduğunu tespit ediyor.

Düzce Belediyesi Hizmet Binası önüne kurulan standın yanı sıra  sokaktaki vatandaşa ve esnafa da ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, gerçekleştirdikleri anket uygulamasıyla vatandaşların yangın ve acil durumlar hakkında bilgi birikimini tespit ederken onların yangın sırası ve sonrasında yapılacaklar konusunda da bilgilenmelerini sağlıyor.

Anket uygulamasına tabi tutulan vatandaşa anketin ardından yangın müdahale ve ihbar numarası, baca ve soba temizliği, elektrik hatlarının düzeni ve bakımı, gaz kaçağı ve yangınları ile hazırlanan bilgilendirme broşürleri dağıtılıyor.

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılının başladığı bu günlerde İtfaiye Müdürlüğü´ne bağlı ekipler anket sırasında çocuklara boyama kitapları, boyama kalemleri ve çeşitli kırtasiyelik malzemeler de hediye ederek, çocukların itfaiyeye karşı sempati kazanmasını sağlıyor.