BEÇİ VE ORHANGAZİ´DE ALTYAPI ÇALIŞMASI BAŞLADI

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Konuralp bölgesinde başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Beçi ve Orhangazi´de başlatılan kanalizasyon çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.

Düzce Belediyesi Güz dönemi çalışmalarına başladı. Konuralp ve çevresinde öncelikli olarak altyapı çalışmalarına ağırlık verildi. Bunun için de kanalizasyon çalışmaları başlatıldı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Beçi ve Orhangazi´de başlayan kanalizasyon yapım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Çalışmaların ilk etabında 1800 metre 300´lük, 2500 metre 200´lük kanalizasyon hatlarını açma çalışmaları başladı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada ilk etap çalışmaları sayesinde geniş bir alanın altyapı sorununa çözüm getirileceğini ve çalışmanın çok kısa bir sürede tamamlanacağı belirtildi.

Yeni Açılacak Yoların Altyapısı Da Tamamlanacak

Beçi ve Orhangazi kanalizasyon çalışmaları kapsamında yeni açılacak yolların da altyapısı tamamlanacak. Çalışmaların ikinci etabında 9000 metre uzunluğunda 200´lük kanalizasyon açma işlemi yapılarak yeni yolların açılması öncesi hazırlık yapılacak.