HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOL VE BASKETBOL MAÇLARI

VOLEYBOL VE BASKETBOL MAÇLARI

Düzce Belediyespor Voleybol takımı sezonun ikinci maçına çakıyor. Voleybol 2. Lig maçında Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu hafta 18 Ekim tarihinde 18 Temmuz salonunda Altekma ile karşılaşacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise Bursa Gemlik’te üç gün sürecek olan Basketbol Zeytin Turnuvasına katılacak.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı sezonun ikinci maçına çakıyor. Voleybol 2. Lig maçında Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu hafta 18 Ekim tarihinde 18 Temmuz salonunda Altekma ile karşılaşacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise Bursa Gemlik´te üç gün sürecek olan Basketbol Zeytin Turnuvasına katılacak.

Düzce Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları haftayı dolu geçiriyor. Voleybol ikinci lig maçında Düzce Belediyespor Voleybol takımı sezonun ikinci maçında kendi sahası 18 Temmuz salonunda Altekma ile karşılaşacak. Maç saat 16,00´da başlayacak. Basketbol takımı ise sezon hazırlıkları için üç hazırlık maçını da galibiyetle kapattı. Sezon öncesinde son hazırlık maçı ise Gemlik´te turnuva karşılaşmaları olacak. Üç gün sürecek olan Zeytin Turnuvasında Düzce Belediyespor İTÜ, Yalova Belediyespor ve Gemlik Gücümspor ile karşılaşacak. Basketbolda sezon 31 Ekim tarihinde başlayacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı sezonun ilk maçını kendi sahasında İzmir Büyük Şehir Belediyespor ile yapacak.