DÜZCE BELEDİYESİ HAFTAYA YOĞUN BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi yeni haftaya bir dizi etkinlikle başlıyor. "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" Projesinin Açılış Toplantısı, "Bulut Kent Bilgi Sistemi"nin açılış ve imza töreninin yanı sıra Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası da Düzce´de ilk defa gerçekleşecek.

Düzce Belediyesi yeni haftayı bir dizi etkinlikle açıyor. Açılış toplantıları ve etkinliklerle Düzce Belediyesi bu haftayı yoğun bir programla geride bırakacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bulut teknolojilerini kullanarak kurdurulan, yerel yönetimler için bir yatırım projesi olmakla beraber aynı zamanda bir tasarruf projesi olma niteliği taşıyan "Bulut Kent Bilgi Sistemi"nin açılış ve imza töreni, 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul´da gerçekleştirilecek.

13 - 18 yaş aralığındaki gençlerin madde bağımlılığına karşı duyarlılığını arttırmak,  aileleri ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla Düzce Belediyesi ile Kültürel Aydınlanma ve Sanat Eğitim Merkezi Derneği iş birliğinde hazırlanan "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" Projesinin Açılış Toplantısı da 22 Ekim Perşembe günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri´nde gerçekleşecek.

24 - 25 Ekim tarihlerinde ise Düzce, Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası´na  ilk kez ev sahipliği yapacak.

Ayrıca, Düzce Belediyesi´nin şehir içi ulaşımı daha da rahatlatmak amacıyla ulaşım hattına dahil ettiği yüksek yolcu kapasiteli körüklü otobüslerin de bu hafta yapılacak törenle hizmete girmesi düşünülüyor.