DÜZCE LİSESİ PARKINDA 4. ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi tarafından Düzce Lisesi´nin eski alanında devam yürütülen modern park çalışmaları kapsamında alanda 4. etap çalışmaları başladı.

Yürüyüş yolları, oyun alanları, yeşil alanlar, saat kulesi ve Roma Çeşmesiyle yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi´nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesinde 4. etaba gelindi.

Düzce Belediyesi´ne tahsis edilen Düzce Lisesi´nin eski alanındaki çalışmalar kapsamında kafeterya alanlarının inşaatı tamamlandı.

15 metre boyundaki masist dekoratif Muğla Mermeriyle kaplı gövdesinde lazer kesimlerle Selçuklu motiflerinin yer aldığı saat kulesi de alandaki yerini aldı.

4. etap çalışmalarının başlatıldığı Düzce Lisesi Parkının zemini silindirle ezilerek doğal taş döşenmek üzere hazır hale getiriliyor. Zemin hazırlıkları tamamlandıktan sonra alanda taş döşeme çalışmaları başladı.