DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR

Düzce´nin Turizm Rotasını oluşturmak adına yürütülen çalışmalarda Düzce Belediyesi, etkin aktör rolü üstleniyor. Son olarak Kurugöl Mesire Alanının işletme ihalesini alan Düzce Belediyesi, Düzce´nin turizm haritasını oluşturmak adına girişim ve çalışmalarına devam edecek.

Düzce Valiliği tarafından turizmde ve tanıtımda Düzce´yi daha ileriye götürmek amacıyla yürütülen Turizm Rotaları Çalışmaları kapsamında Düzce Belediyesi etkin bir rol üstlendi.

Tabiat güzellikleriyle adından söz ettiren, Ankara ile İstanbul´un tam ortasında yer alan Düzce, coğrafi yapısı ve jeopolitik konumuyla dikkat çekiyor.

Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve kültürel kimliğiyle de ön plana çıkan Düzce´de süre gelen Turizm Rotaları Çalışmasına Düzce Belediyesi de büyük destek veriyor.

Düzce´nin turizm rotasının belirlenmesinde önemli çalışmaları bulunan Düzce Belediyesi geçtiğimiz günlerde Düzce Orman İşletmesi Aksu Orman İşletme Şefliği´nin sorumluluğunda bulunan Kurugöl Mesire Alanının işletme ihalesini aldı.

Kurugöl için öngörülen projede, elektrik ve su altyapı çalışmaları, çevre aydınlatmaları, piknik üniteleri, çeşmeler, çocuk oyun sahası, kameriyeler, otopark, kamp alanları, kır gazinosunun yer alması planlanıyor.

Düzce Belediyesi, diğer turizm alanlarına ilişkin Düzce´nin turizm rotasını oluşturmak adına girişim ve çalışmalarını da yürütüyor.