ASANSÖRLERE GÜNLÜK BAKIM YAPILIYOR

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yaya üst geçidi asansörlerinde yaşanan arıza ve şikayetlere anında müdahale için özel bir ekip kurdu. D-100 Karayolu üzerinde bulunan Düzce Belediyesine ait 6 adet asansörün bakım ve onarımları günlük olarak yapılıyor.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri belediyeye ait olan D-100 Karayolu üzerindeki üst geçit asansörlerinin bakımını düzenli bir şekilde yürütüyor. Üst geçit asansörlerinde yaşanan arıza ve şikayetlerin muhtarlar ya da vatandaşlar tarafından kendilerine bildirildiğini belirten Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri anında müdahale edilmesi adına özel bir ekip kurulduğunu belirtti.

Yetkililer yaptığı açıklamada üst geçitlerin bakımı ve onarımı konusunda hazırlanan teknik çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak asansörleri amacının dışında kullananlara veya zarar verenlere karşı cezai sorumlulukların getirileceğini de belirterek Düzce Belediyesi tarafından gerekli tespit ve cezai yaptırımların uygulanacağını ifade etti.