MADDENİN HALLERİ TÜM OKULLARDA SAHNE ALACAK

Düzce Belediyesi ile Kültürel Aydınlanma ve Sanat Eğitim Merkezi Derneği iş birliğinde hazırlanan "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" adlı proje kapsamında yazılan "Maddenin Halleri" isimli tiyatro oyununun gençleri bilinçlendirmek amacıyla tüm okullarda sahne alması hedefleniyor.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri´nde Düzce protokolünün katılımıyla tanıtım toplantısı programlanan "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" Projesi kapsamında 6 bölümden oluşan bir tiyatro oyunu yazıldı.

Ünlü tiyatro yazı Sefa Öztürk Çolak tarafından kaleme alınan "Maddenin Halleri" isimli tiyatro oyunu, gençlerin bağımlılıktan uzak durmasına ilişkin mesajlar içeriyor.

Proje kapsamında yazılan tiyatro oyunu, Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Alt Komisyonu tarafından onaylandıktan sonra Aralık ayı itibariyle tüm okullarda sahnelenecek.

"Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" Projesi kapsamında yazılan "Maddenin Halleri" isimli tiyatro oyunu ile 13 - 18 yaş aralığındaki gençlerin madde bağımlılığına karşı duyarlılığının artması,  ailelerin ve toplumun bilinçlendirilmesi hedefleniyor.