ATM YERLERİ BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Düzce Belediyesi’nin şehir planlaması çalışmaları kapsamında hazırlanan program kapsamında ihaleye çıkan 61 ATM yeri bankalardan beklenen ilgiyi görmedi.

Düzce Belediyesi´nin şehir planlaması çalışmaları kapsamında hazırlanan program kapsamında ihaleye çıkan 61 ATM yeri bankalardan beklenen ilgiyi görmedi.

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından 3 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılan 61 ATM noktasına ilişkin geçtiğimiz günlerde yapılan ihale oturumuna sadece üç banka katıldı. Katılımcıların dosyalarının Düzce Belediyesi Encümen Üyeleri tarafından onaylanarak kendilerine tebliğ edilmesi bekleniyor. Düzce Belediyesi tarafından kalan ATM yerlerinin yeniden ihaleye çıkarılması düşünülüyor.