BEÇİ KOOPERATİFİ 34 OTOBÜSÜ İŞLETECEK

Düzce Belediyesi tarafından Üniversite ile Merkez güzergahı arasında hizmet verecek 34 otobüsün işletme ihalesi yapıldı. İhaleye tek başına katılan Beçi Kooperatifi 10 yıl süre ile güzergahı işletme hakkını kazandı.

Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi ile Merkez arasında ulaşımı rahatlatmak amacıyla 34 otobüsün güzergahı için ihale düzenledi. İhaleye katılan Beçi Kooperatifi hat bedelini ödeyerek 10 yıl süre ile güzergahı işletme hakkını kazandı.

Düzce Merkez ile Düzce Üniversitesi arasındaki ulaşımın daha hızlı ve konforlu şekilde sağlanması amacıyla hazırlanan ulaşım planı kapsamında ihaleye çıkan 34 otobüs ihale sonuçlarının resmi yazı ile maliklerine bildirilmesi ile seferlerine başlayacak.