HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE DOĞU AVRUPA VE TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI´NA HAZIRLANIYOR

DÜZCE DOĞU AVRUPA VE TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI´NA HAZIRLANIYOR

Düzce, 23 - 24 - 25 Ekim tarihlerinde Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası´na ilk kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Düzce, 23 - 24 - 25 Ekim tarihlerinde Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası´na  ilk kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Düzce, coğrafi yapısı ve jeopolitik konumu itibariyle bir çok sportif aktiviteye ev sahipliği yapıyor. Oryantiringden raftinge, binicilikten yelkene, Off- Road´dan paint ball´a varıncaya kadar her türlü sportif aktiviteye elverişli olan Düzce, Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası´na  ilk kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Kaynaşlı Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası´nın beşinci ayak yarışı 23 - 24 - 25 Ekim tarihlerinde Kaynaşlı´da gerçekleşecek.

Doğu Avrupa Ekstrem Enduro Şampiyonası´na, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk, İran, Karadağ ve Avrupa´nın çeşitli ülkelerinden sporcular katılacak.