CUMHURİYET MAHALLESİ´NDE DRENAJ ÇALIŞMASI

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi´nde gerçekleştirdikleri yağmur suyu hattının drenajı için Kalıcı Konutlar Bağlantı Yoluna paralel olarak bir başka çalışma daha gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Cumhuriyet Mahallesi´ne yapılan yağmur suyu hatlarındaki sular Karaca Deresi´ne dökülecek.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yağmur sonrası su birikintilerini önlemek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler, son olarak Cumhuriyet Mahallesi´nde gerçekleştirdikleri yağmursuyu hattını Koçyazı Mahallesi´nden geçen Karaca Deresi´ne dökmek için bir çalışma başlattı.

600lük borularla yapılan toplam 400 metrelik çalışma sonucunda Cumhuriyet Mahallesi´ndeki yağmursularının drenajı sağlanacak.

Kalıcı Konutlar Bağlantı Yoluna paralel olarak devam eden çalışmalar sonucunda Cumhuriyet Mahallesi´ne yapılan yağmur suyu hatlarındaki sular Karaca Deresi´ne dökülecek.